BURGER MANIA

BURGER MANIA American Burgers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 1442 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Mania. Meer weten? Ontdek meer

6 mei 2022 om 15:33 Heerlijk eten zoals altijd... Super aardig en lief bezorger. Er zit veel liefde en tijd in hun burgers i love it
29 apr 2022 om 20:06 Aanrader! Wederom fantastische burgers. We bestellen inmiddels regelmatig en nog nooit zijn we teleurgesteld!
25 apr 2022 om 0:33 Eindelijk een keer een echt broodje hamburger zoals je ze meestal op een plaatje ziet! Echt lekker grote hamburger en niet zo'n dun papiertje zoals bij de Mac. Bezorging was heel vriendelijk en ook heel vlot voor op een zondag.
22 apr 2022 om 21:45 Beste Burgers van Almere! Bezorger ook altijd erg vriendelijk
21 apr 2022 om 6:03 Onwijs aardige bezorger! Burger was top. Ga zo door
14 apr 2022 om 23:12 Top, zoals altijd!
13 apr 2022 om 20:27 The best burgers!!!
9 apr 2022 om 8:40 Zoals altijd hebben we heerlijke burgers gehad. Ook de potato wedges waren weer lekker. Absolute aanrader om hier te bestellen! Geen kant en klaar burgertje op een te nat of te droog broodje. Dit zijn de burgers zoals je ze wilt hebben!
2 apr 2022 om 1:27 Echt de lekkerste hamburger ever! De meest vriendelijke broeder aan de deur. Maar deze hamburger was echt heerlijk Allahoema barak. Ik wilde bijna bellen om het aan de eigenaar te zeggen. Echt top en ook service!!!!!!!!
26 mrt 2022 om 15:20 Had zin in een portie frietjes dus alleen dat besteld. De frietjes waren erg lekker. En bezorging was vrij snel.
25 mrt 2022 om 21:14 het was snel bezorgt en een hele aardige bezorger
20 mrt 2022 om 2:00 Super lekkere kipcorn en halal! Ik vind de bezorging en de eigenaar ook zo aardig. En het is altijd vers! Als favoriet in mijn lijst