BURGER MANIA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1597 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Mania. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 19:52 Laat bellingham, die man achter de gril verdiend ballon do’r!
11 jul 2024 om 20:28 het was nog goed warm toen het aankwam en zeker smakelijk alleen ik kreeg een normale burger terwijl ik een cheeseburger had besteld
9 jul 2024 om 20:13 Zoon is op eten van Burger mania, dus ik dacht: ga het ook eens proberen. Hamburger besteld. Niet op een hamburgerbroodje, maar keihard wit broodje. Burger zelf mega zout, dus beetje jammer
4 jul 2024 om 20:02 Zoals altijd is de grootste uitdaging hoe kan ik het beste de burger op eten. Kwaliteit weer top.
18 jun 2024 om 20:06 Bestel hier regelmatig en elke keer weer vers en goed eten. Burger goed gebakken en op een verse Italiaanse bol. Sate burger is een aanrader net als de hawai burger.
16 jun 2024 om 22:30 Patat was lauw, kip nuggets lauw, burger lekker.
13 jun 2024 om 20:19 Top tent!! Stelt nooit teleur. Goede burgers en lekkere patat.
30 mei 2024 om 20:36 Bij mijn recente bezoek werd ik verrast door een hamburger van ongekende klasse. De perfect gebakken en sappige, met zorg bereide rundvleesburger een ongeëvenaarde smaakbeleving bood. Geweldig!
26 mei 2024 om 13:10 Vlees van de hamburger was veel te dik en geen smaak.
17 mei 2024 om 21:33 Uitstekende burgers en snel bezorgd
9 mei 2024 om 23:17 Crispy Burger was simpel en crispy lekker, maar ik kreeg verbande friet/patat mee die hoogstwaarschijnlijk meerdere keren gefrituurd is geweest=€ 3,75. Ik Baal hiervan, want ik ben een friet liefhebber.
7 mei 2024 om 22:01 Warm, lekker en prima service! Zeker een aanrader!